19квітня2024

ГОЛОВНА Ще.. ЗДОРОВ'Я Що приховують яскраві плями на будівлях Кропивницького

ЗДОРОВ'Я

Що приховують яскраві плями на будівлях Кропивницького

14 7Виконавчий комітет міської ради Кропивницького підтримав пропозицію голови бюджетної комісії та депутат міської ради від фракції «Наш край» Олега Краснокутського про виділення бюджетних коштів у розмірі чотири тисячі гривень для профілактичних заходів щодо протидії з розповсюдження наркотиків.

Рішення погодили сьогодні, 14 січня.

«Ці гроші підуть на придбання спеціальної фарби задля замаскування адрес закладок отруйної речовини, які останнім часом усе більше з’являються на стінах будинків та установ обласного центру», – зазначив посадовець.

Зі свого боку, головуючий на засіданні заступник міського голови Олександр Мосін вніс пропозицію підійти до вирішення цього питання більш комплексно, адже наслідком лише такої профілактики можуть стати хаотичні різнокольорові плями по всьому обласному центру, які жодним чином не додадуть йому привабливості та естетичності.

«Так, цим має займатися поліція, яка повинна все це контролювати. Але вони роблять це так, як роблять. Ми, зі свого боку, хоча б таким чином намагаємося врятувати ситуацію», – зазначив Олег Краснокутський.