17травня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА Ще.. ЗДОРОВ'Я Відсьогодні у Кропивницькому – обов’язкова дезінфекція житлових будинків усіх форм власності

ЗДОРОВ'Я

Відсьогодні у Кропивницькому – обов’язкова дезінфекція житлових будинків усіх форм власності

27 4Працівники ЖЕО Кропивницького відсьогодні мають розпочати дезінфекцію під’їздів у багатоповерхівках, які обслуговують комунальні управляючі компанії.

Про це повідомила начальник головного управління ЖКГ Тетяна Савченко під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, інформує пресслужба.

«Дезінфікуючим розчином будуть оброблятися східці, перила, панелі стін, вхідна група дверей і ганки. Відповідальність за своєчасну санітарну обробку житлових будівель з іншою формою управління майном та об’єктів підприємств, установ і організацій повністю лежить на власниках приміщень», – зазначила посадовиця.

Міська рада нагадує, що рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій є обов’язковими для виконання органами державної влади та органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями розташованими на території Кропивницького.

Щоденна дезінфекція зупинок громадського транспорту здійснюватиметься силами бригад Державної служби надзвичайних ситуацій.