28квітня2024

ГОЛОВНА Ще.. ЗДОРОВ'Я На Кіровоградщині добудовують ще одну сільську амбулаторію (ФОТО)

ЗДОРОВ'Я

На Кіровоградщині добудовують ще одну сільську амбулаторію (ФОТО)

20 08 29 

Понад дві тисячі мешканців Пантаївки Олександрійського району незабаром зможуть отримувати медичну допомогу в новій амбулаторії.

Будівництво цього об’єкта вже добігає кінця. Після встановлення меблів і необхідного обладнання його введуть в експлуатацію. Про це повідомив перший заступник голови ОДА Ігор Кузьмін за результатами огляду амбулаторії вчора, 20 серпня, інформують в пресслужбі ОДА.

Амбулаторія в Пантаївці має типове планування. Будівля поділена на дві зони – робочу та житлову.

Робоча передбачає розташування реєстратури, стерилізаційної та маніпуляційної кімнат, кабінетів лікаря та педіатра, а також господарської частини. У ній три різних входи – для дітей, дорослих і медпрацівників.

20 08 30

Житлова зона складається з двох спалень, душової і ванної кімнат, кухні-студії та гардеробної. До житлової зони передбачено свій окремий вхід.

20 08 31

Для службового автотранспорту на території амбулаторії побудували гараж.

«Амбулаторія має зручне планування. Мав можливість переконатись у цьому особисто. Наразі будівельні роботи знаходяться на стадії завершення. Уже найближчим часом там будуть усі умови для того, щоб надавати якісну медичну допомогу населенню», – зазначив Ігор Кузьмін.

20 08 32

Читайте також: На Кіровоградщині найближчим часом введуть в експлуатацію нову амбулаторію