28квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Світловодська молодь готує масштабний фестиваль у місті (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

Світловодська молодь готує масштабний фестиваль у місті (ФОТО)

5019 Молодіжна рада фото 1

Одна з команд, які на Кіровоградщині пройшли у березні навчання в рамках програми UPSHIFT, – це Молодіжна рада Світловодська.

Команда складається із п’яти юнаків та дівчат:  Владислава Григор'єва, Олександра Захарченка, Софії Мацук, Крістіни Винник та Іллі Білоруського. Вони давно знайомі одне з одним, адже входять до складу Молодіжної ради, що впливає на формування молодіжної політики у місті Світловодськ.

Для участі у програмі UPSHIFT команда подала заявку з проблемою низької залученості молоді Світловодська — юнаків та дівчат віком 14-24 років, — до молодіжного руху. Виклик, який постав перед командою, це як залучити більше своїх однолітків до активностей у місті задля подальшого розвитку молодіжної спільноти.

“Під час навчання на буткемпі ми створили прототип фесту, який відбуватиметься у місті Світловодськ. Концепція полягає у тому, щоб залучити до фесту експертів з SMM, UI та UX-дизайн, продакшену та постпродакшену, розповісти на фесті про те, як можна працювати у площинах моушн-дизайну, зйомки відео та цифрової фотографії”,розповідають про свої плани апшифтери.

Як учасники та учасниці Молодіжної ради, вони планують тісно співпрацювати із місцевою владою, щоб на фесті були і атракціони, і ярмарок, і інтерактивні заходи із залученням різних спікерів та фахівців. Адже, за дослідженнями, котрі провела команда, у місті Світловодськ є багато різних груп молоді, які не достатньо тісно контактують одне з одним. І фестиваль має призвести до гуртування однодумців, до нових знайомств і контактів, до спільнотворення дієвої спільноти.

Слідкуйте за діяльністю команди “Молодіжна рада” протягом наступних трьох місяців у Світловодську, приєднуйтесь до Оргкомітету з проведення фестивалю, беріть активну участь у житті громади.

Читайте також: Як олександрійська команда однодумців підвищує самооцінку молоді