19квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА У “Літній школі бізнес-лідерства” Кропивницького навчать складати бізнес-плани

ОСВІТА

У “Літній школі бізнес-лідерства” Кропивницького навчать складати бізнес-плани


У Кропивницькому запрацювала "Літня школа бізнес-лідерства".

Кропивницькі школярі отримали можливість відпочиваючи у пришкільному таборі одночасно опановувати складне і багатогранне мистецтво бізнесу, формувати уміння працювати командою, інформуєж прес-служба міськради.

У відкритті школи взяли участь секретар міської ради Андрій Табалов і заступник міського голови Наталія Дзюба. Бізнес-школи працюватимуть із 2 по 22 червня у двох загальноосвітніх закладах міста: НВО №16 та ЗОШ №4. У навчальному плані літньої школи підприємництва - iнтерактивний прикладний бізнес-курс, розробка, супроводження та захисту власних бiзнес-планiв, реальне наповнення кейсу бiзнес-пропозицій, командна гра на бiзнес-симуляторі ViAL+.

Основною формою занять для юних бізнесменів стане квест, а необхідні теоретичні знання вони черпатимуть із дистанційних лекцій від викладачів КНЕУ iменi Вадима Гетьмана.

"Лiтнi канiкули мають бути наповненими пізнавальними для дітей заходами, щоб вони мали можливість отримати корисні знання. Для когось бізнес стане майбутньою професією, хтось обере інший життєвий шлях, але таке навчання стане доброю школою. Колись і я почав свій шлях у бiзнес-освiтi зi «Школи юних менеджерiв», і отримані там знання з економiки, англiйської, інших предметів суттєво допомогли мені у подальшому. Тож «Лiтня школа бiзнес-лiдерства», цілком можливо, стане для когось стартом його підприємницької кар’єри", - відзначив у своєму вітальному слові до учасників бізнес-школи Андрій Табалов.