19квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ На Кіровоградщині один з банків знову опинився в полі зору прокуратури

КРИМІНАЛ

На Кіровоградщині один з банків знову опинився в полі зору прокуратури

За процесуального керівництва Новоукраїнської місцевої прокуратури Кіровоградської області повідомили про підозру колишньому контролеру-касиру одного з районних відділень «Ощадбанку», яка привласнила грошові кошти вкладників на суму понад 50 тисяч гривень.

 

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Кіровоградської області

За версією слідства, підозрювана, займаючи посаду старшого контролера-касира у відділенні «Ощадбанку», маючи повний доступ до інформації про рахунки вкладників і власне до самих рахунків, шляхом неодноразової підробки документів та підписів вкладників, знімала готівку з відкритих рахунків клієнтів банку.

Наразі жінці повідомили про підозру за ч. ч. 1, 3 ст. 191 (привласнення чужого майна, яке було ввірене особі, вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у грудні 2019 року прокуратура Кіровоградщини повідомила підозру двом посадовим особам «Ощадбанку», які привласнили вклади пенсіонерів та дітей-інвалідів на суму 2,2 мільйона гривень.

Читайте також: На Кіровоградщині посадових осіб «Ощадбанку» підозрюють у привласненні вкладів пенсіонерів та дітей-інвалідів