20квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ Поліція Кропивницького отримала повідомлення про вибухівку на залізничному вокзалі

КРИМІНАЛ

Поліція Кропивницького отримала повідомлення про вибухівку на залізничному вокзалі

Минулих вихідних до поліції зателефонував чоловік та повідомив про те, що він замінував залізничний вокзал в Кропивницькому, а вибухівку залишив в одному зі смітників.

10 14

Охоронці порядку провели розшукові заходи по всій території вокзалу. Жодного підозрілого предмета інспектори не виявили.

Згодом поліцейські встановили місце знаходження ймовірного мінера. Він перебував у будівлі неподалік, де його і затримали.

Ним виявився 43-річним місцевий мешканець, який, як з’ясувалося, вже декілька разів "заміновував" приміщення у різних містах країни.

Чоловік розповів охоронцям порядку, що він посварився зі своїм товаришем та вирішив таким чином привернути до себе увагу, а ще перевірити як працює патрульна поліція.

Охоронці порядку передали ймовірного мінера працівникам карного розшуку Кропивницького відділу поліції для подальшого з’ясування обставин справи.

Нагадуємо, що за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху) ККУ передбачено максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років.