24квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ У Кропивницькому чоловікові, який забив до смерті співмешканку, обрали запобіжний захід

КРИМІНАЛ

У Кропивницькому чоловікові, який забив до смерті співмешканку, обрали запобіжний захід

20 08 07

Кіровський районний суд у повному обсязі задовольнив клопотання слідчого, погоджене з процесуальним прокурором, щодо застосування міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб кропивничанину, який забив до смерті цивільну дружину. 

Досудове розслідування кримінального провадження за фактом спричинення тілесних ушкоджень, які потягли смерть потерпілого (ч.2 ст. 121 КК України), здійснюють органи поліції під процесуальним керівництвом Кіровоградської місцевої прокуратури.

Трагічна подія мала місце 13 серпня 2020 року у Кропивницькому.

За даними слідства, між чоловіком та його співмешканкою виник конфлікт, в ході якого підозрюваний наніс жінці чисельні удари кулаками рук та ногами в область голови, грудної клітини та кінцівок. У результаті спричинених тілесних ушкоджень жінка померла на місці. З метою приховування вчиненого злочину чоловік зателефонував до служби 102 та повідомив, що знайшов співмешканку у дворі з чисельними тілесними ушкодженнями.

Чоловіка взяли під варту в залі суду. За скоєне йому загрожує покарання до 10 років позбавлення волі. У справі триває досудове розслідування.

https://kir.gp.gov.ua/ua

Фото: https://promin.cv.ua