19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА КРИМІНАЛ У Кропивницькому жінка пограбувала фінустанову, аби розрахуватися з боргами

КРИМІНАЛ

У Кропивницькому жінка пограбувала фінустанову, аби розрахуватися з боргами

33-річна мешканка області, погрожуючи касиру ножем, відібрала близько 10 тисяч гривень.


1 22Зловмисниця прийшла до фінансової установи, дістала з кишені куртки ніж та почала погрожувати працівнику закладу, вимагаючи кошти, поінформували у Кропивницькому відділі  поліції Кіровоградської області. 

Злякавшись, касир змушена була відчинити сейф та віддати нападниці гроші. Після скоєного жінка вибігла з приміщення та зникла у невідомому напрямку.

«Отямившись від пережитого, 30-річна потерпіла повідомила про напад у поліцію. Поліцейські відразу ж виїхали на місце події. Провівши всі необхідні першочергові розшукові заходи, оперативники менш ніж за добу викрили зловмисницю. У нагоді стали і записи з камер відеоспостереження. За місцем мешкання жінки правоохоронці виявили та вилучили речові докази кримінального правопорушення – ніж та частину грошових коштів, які вона зберігала у сумці», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Як згодом було встановлено, жінка, яка ніде не працювала та мала на утриманні трьох дітей, неодноразово брала позики у даному закладі. За словами нападниці, на злочин вона наважилася з метою сплати кредитів у різних банках та фінансових установах, у яких має заборгованість.

Вирішується питання про оголошення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.