25квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ В Олександрії злодії обмежилися виключно автомобільними акумуляторами

КРИМІНАЛ

В Олександрії злодії обмежилися виключно автомобільними акумуляторами

Олександрійські крадії провернули зухвалий і, певною мірою, оригінальний злочин. Попередньо заблокувавши двері під'їзду, вони здійснили масову крадіжку з автомобілів мешканців багатоповерхівки на одній із вулиць міста.

Про подію, що сталася вночі 8 листопада, інформують "Олександрійські новини" з посиланням на розповіді місцевих мешканців.

5825еОлександрійські крадії вигадали просту, але дієву схему злочину, щоб спробувати убезпечити себе від покарання. Уночі зловмисники підперли двері під'їзду дев'ятиповерхівки на вулиці 6-го Грудня масивним каменем, заблокувавши жителів всередині. Імовірно, вони також вимкнули сигналізацію на припаркованих біля будинку автівках, оскільки жертви дізналися про крадіжку лише зранку.

Підготувавши "сцену", метикуваті злодії обікрали чотири автомобілі, витягши з них акумулятори. Жертвами злочинців стали власники і стареньких "Жигулів", й іномарок. Чому зловмисники обмежилися автомобільними акумуляторами, провівши таку "підготовчу роботу", залишається лише здогадуватися.