24квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ За вбивство найрідніших: 13 років проведе за гратами неврівноважений кропивничанин

КРИМІНАЛ

За вбивство найрідніших: 13 років проведе за гратами неврівноважений кропивничанин

Ленінський районний суд завершив судовий розгляд справи за обвинуваченням 25-річного чоловіка в умисному вбивстві своєї матері та дідуся.

Трагічна подія сталася у березні 2016 року в обласному центрі. Підігрітий дією алкоголю 25 річний син повернувся додому, де став свідком сварки між матір”ю та дідом, поінформували в прес-службі прокуратури Кіровоградської області. 

Нецензурна лайка, бійка, взаємні образи закінчилися тим, що озвірілий хлопець держаком швабри наніс чисельні удари по голові та тулубу діда та матері, а потім ослаблених добивав ножем наносячи численні удари по тулубу та кінцівках своїх рідних. Після цього пішов спати до іншої кімнати. Від отриманих травм жінка померла на місці, а літній чоловік – по дорозі в лікарню. 

Півтора року відбувались судові слухання цього кримінального провадження у суді першої інстанції. Зважаючи на тяжкість скоєного злочину державний обвинувач по справі орієнтував суд на призначення максимально реального терміну покарання. 

Днями колегія суддів Ленінського районного суду оголосила вирок у цій справі. Суд вивчивши та дослідивши матеріали справи визнав 25 річного чоловіка винним в умисному вбивстві матері та діда та призначив покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.