25квітня2024

ГОЛОВНА КРИМІНАЛ Не справжні документи: кропивницькі патрульні третій день поспіль виявляють підробки у водіїв

КРИМІНАЛ

Не справжні документи: кропивницькі патрульні третій день поспіль виявляють підробки у водіїв

Третій день поспіль патрульні виявляють автомобілі, документи яких мають ознаки підробки.

5

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

18 серпня близько 14-ї години на автодорозі М-12 поблизу смт. Знам’янка Друга екіпаж патрульних зупинив автомобіль «Opel Omega» за порушення ПДР – невиконання вимог знаку «Проїзд без зупинки заборонено». 

Під час перевірки документів виявили ознаки підроблення свідоцтва про реєстрацію на транспортний засіб: один символ номера кузова не співпадав з номером, зазначеним в реєстраційному документі.

19 серпня близько 9-ї години патрульні зупинили автівку «Mercedes-benz» за невикористання покажчика повороту при здійсненні маневру. 

Перевіряючи документи, патрульні виявили, що одна зі сторін свідоцтва про реєстрацію на авто була стертою та не придатною для читання, а також відсутні водяні знаки.

Вчора, 20 серпня, близько 12-ї години на автодорозі М-14 патрульні виявили автомобіль з причепом, у якого також не працював покажчик повороту. У документа на причіп були відсутні водяні знаки, а також стертий номер шасі.

В той же час на вулиці Привокзальна міста Знам’янка за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль «Scoda Octavia», в якого були видалені всі ідентифікатори року випуску автомобіля.

В усіх випадках інспектори склали на водіїв відповідні адмінматеріали за порушення ПДР.

Потім здійснили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу.