20квітня2024

ГОЛОВНА КУЛЬТУРА Танцювальний колектив Кіровоградщини підбив підсумки ще одного успішного року

КУЛЬТУРА

Танцювальний колектив Кіровоградщини підбив підсумки ще одного успішного року

Дитячий зразковий хореографічний колектив «Світоч» прославляє рідну Власівку й усю Світловодщину не лише в регіоні, а й далеко за його межами.

09 14

Про танцювальні підсумки року колективу, розповідає його керівниця — завідувачка відділу дитячої творчості при селищному Будинкові культури Алла Педько, яка майже 27 років тому створила цей його, працює з ним і виводить на перші сходинки обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

За її словами, до Нового року «Світоч» подарував усім дітям селища святкову програму. Для самих артистів вона стала підсумком ще одного творчого й успішного року, який довів, що наполеглива і систематична праця незмінно приводять до успіху.

У танцювальному залі хореографічного колективу багато нагород. Серед них — Гран-прі на всеукраїнському фестивалі «В обіймах часу», який пройшов у Києві.

Учасники колективу багато виступають не лише вдома, а далеко за його межами.

Вони часті гості в сусідньому Кременчуці Полтавської області, також Олександрії, Кропивницькому, Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Тернополі, Косові, у свій час об’їздили увесь Крим.

Їхні виступи бачила Туреччина та Болгарія.

09 15

Детальніше за посиланням http://svetlovodsk.com.ua/12569-svitoch.html