20квітня2024

ГОЛОВНА КУЛЬТУРА Чим запам’ятається KROPFEST-2019 мешканцям Кропивницького

КУЛЬТУРА

Чим запам’ятається KROPFEST-2019 мешканцям Кропивницького

Вчора, 11 липня, у Кропивницькому карнавальною ходою розпочався KROPFEST-2019.

12 8

На центральні вулиці і площу міста вийшли понад тисяча кропивничан, які із головою поринули у світ мистецтва.

Позитивом, отриманим від дійства, учасники свята ділилися в своїх постах у  Фейсбуці, де кожен намагався зупинити яскраву мить свого життя.

Національний мистецький фестиваль «Кропивницький»: Весело та позитивно! Яскраво та феєрично! Справжній потужний мистецький заряд! Будьте з нами та не пропустить можливість зануритись у світ мистецтва.

12 7

Наталя Нічишина: До Юрка Юрченка учора ввечері було не пробитись – усі хотіли фото. Полюбився Юркеш нашим містянам після минулого фесту. Ну, і мені теж. До речі, після фото він сказав: «А ми з тобою трохи схожі». Несподівано А ви як вважаєте?)

12 11

Леся Нестройна Шевченко: Атмосфера – крутезна! Люди дійсно радіють і щасливі! Море емоцій!

12 13

Людмила Семенюк: Над Кропивницьким Майданом лунали невмирущі пісні страченого Володимира Івасюка, і малий хлопчина, що зачаровано сидів на потужних плечах свого батька, все вдивлявся та вдивлявся у світлини українського композитора на сцені, все слухав і слухав оту прекрасну «Червону руту», і в ту мить, я зрозуміла, що ця пісня зовсім не про кохання. Вона про Україну, що єдина. Про її непоборні чари. Про нас. Про нашу чистую вроду. Про нашу свободу, що є чистая вода з синіх гір. Про мрії, які обов‘язково здійснюються, бо зрештою все в цьому житті рухається від темряви до світла, а маленькі хлопчики і дівчатка не бояться клоунів, а весело з них регочуть... Маленькі хлопчики і дівчатка виростають у справжніх чоловіків та величних берегинь, які здатні вести інших із темряви до світла... Червону руту не шукай вечорами... Вона поруч... Вона — це ти... Вона — це ми... Великий прекрасний та непереможний народ...

12 9

12 10