19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА КУЛЬТУРА Художники Кропивницького ілюструватимуть літературні видання

КУЛЬТУРА

Художники Кропивницького ілюструватимуть літературні видання

04 9У художньо-меморіальний музей Олександра Осмьоркіна за підтримки управління культури і туризму міської ради міста Кропивницького запрошує взяти участь у художньому конкурсі «Молодіжна палітра» імені Леоніда Бондаря.

Тема конкурсу у 2020 році: «Казковий світ дитинства», ілюстрації до літературних творів. У ньому можуть бути представлені різні види образотворчого мистецтва: живопис, графіка, скульптура, декоративне мистецтво. З умовами конкурсу можна ознайомитись на веб-сайті музею: http://osmerkinmuseum.kr.ua/apub/pub86p.html

Твори для участі в конкурсі визначаються у навчальних закладах за попереднім відбором та подаються разом з анкетою-заявкою до оргкомітету конкурсу в електронному вигляді з 07 до 27 вересня 2020 року за адресами електронної пошти музею.

Роботи конкурсантів оцінюватиме компетентне журі у складі професійних художників та фахових мистецтвознавців. Співорганізатором конкурсу є обласна організація Національної Спілки художників України.
Нагородження переможців конкурсу та відзначення найактивніших навчальних закладів відбудеться напередодні Дня художника, 11 жовтня. На веб-сайті музею буде представлена виставка творів переможців та учасників конкурсу.

Детальніше за посиланням.