20квітня2024

ГОЛОВНА КУЛЬТУРА Спецвідділ Кропивницької міської ради звернувся до керівників підприємств, установ та організацій

КУЛЬТУРА

Спецвідділ Кропивницької міської ради звернувся до керівників підприємств, установ та організацій

30214 368x264 2

Спеціалізована інспекція Кропивницької міської ради просить суб'єктів господарювання усіх форм власності неухильно дотримуватись вимог правил благоустрою території міста Кропивницького.

«Звертаємося до керівників підприємств, установ, організацій, власників, орендарів приміщень, ОСББ, ОЖБК, ЖЕО, фізичних осіб, підприємців та відповідальних осіб своєчасно прибирати прилеглі території від снігу до твердого покриття, проводити очищення від льоду, посипати територію спеціальною сумішшю, очищати дахи будинків та ліквідовувати льодові нарости, бурульки, з покрівель, карнизів, водостічних труб.

У зв'язку з ускладненою ситуацією через необхідність дотримання карантинних вимог, суб'єкти, які не зможуть здійснювати господарську діяльність через посилення карантинних обмежувальних заходів на території міста, повинні забезпечити утримання прилеглої території в належному санітарному стані.

За невиконання вимог правил благоустрою території міста Кропивницького передбачена адміністративна відповідальність згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушникам загрожує штраф від 340 до 1700 грн.», - йдеться у зверненні.