24квітня2024

ГОЛОВНА КУЛЬТУРА Андрій Райкович закликав кропивничан викладати в соцмережі історії про незалежність України

КУЛЬТУРА

Андрій Райкович закликав кропивничан викладати в соцмережі історії про незалежність України

24 30завантаження

Напередодні ювілею незалежності України міський голова Кропивницького Андрій Райкович виступив з ініціативою, здатною об’єднати всіх довкола спільного привітання 30-річній державі.

"Дорогі мої земляки!

Наближається 30-річчя незалежності нашої держави. Вона молода, але з досвідом боротьби за свій суверенітет, за право жити вільною і демократичною, за право мати мирне, цивілізоване майбутнє.

Історія сучасної України складається з історій міст, містечок родин і кожного з вас. Тож маю ідею – челендж «Ти у мене єдина». Давайте разом, усім містом напишемо нашій країні листа – зізнання у безмежній любові. Це можуть бути щирі слова не лише на папері, а й у піснях, віршах, відео, яскравих малюнках, святкових постах у соціальних мережах.

Я буду радий бачити якомога більше поетичних, пісенних, художніх композицій, які через ваші почуття, емоції, історії ваших родин змалюють молоду і красиву Україну.

Знімайте відео, можна на телефон, фотоапарат чи камеру. Хай воно буде не довшим за дві хвилини. Публікуйте його на своїй сторінці у фейсбуці із хештегом #МиУкраїна30.

Чим більше публікацій, тим яскравішою буде наша історія.

Єднаймося! Любімо Україну, вона у нас єдина!", – йдеться у зверненні очільника Кропивницького.

Читайте також: Під національними прапорами, у вишиванках, під рок: як Кропивницький відзначатиме головне свято країни