20квітня2024

ГОЛОВНА КУЛЬТУРА Ведуча «Ранку з Україною» Світлана Катренко зіграла в серіалі, який знімали в Кропивницькому

КУЛЬТУРА

Ведуча «Ранку з Україною» Світлана Катренко зіграла в серіалі, який знімали в Кропивницькому

Svitlana Katrenko v seriali U mynulogo v borgu2

Кропивничанка Світлана Катренко, ведуча програми «Ранок з Україною», яка виходить в ефірі каналу «Україна» у будні о 6:30, знялась у новій картині під назвою «У минулого в боргу!».

 У 16-серійному фільмі виробництва компанії Filmstream на замовлення каналу «Україна» Світлана зіграла німкеню.

За словами Світлани, це не перший її досвід зйомок у кіно. Однак саме цю роботу вона виокремлює серед інших.

Svitlana Katrenko v seriali U mynulogo v borgu1 1

«Це невеличка роль, але для мене вона стала особливою, бо я вперше зі шкільних часів заговорила німецькою. Я втілила німкеню, і мій текст, відповідно, був цією мовою. Дуже шкодую, що мало приділяла їй уваги в школі. Але те, як вона звучить, мені завжди подобалося більше, ніж англійська та навіть співочі італійська чи французька», – розповіла Світлана Катренко.

Крім того, знаковою ця роль стала для неї ще й тому, що зйомки проходили в театрі ім. Марка Кропивницького в рідному місті телеведучої. Саме тут, зізнається Світлана, вона вперше вийшла на велику сцену.

«Нам так приємно, що канал «Україна» обрав наше місто для зйомок свого нового серіалу, що багато сцен знімали в нашому старовинному театрі, адже саме з нього почалось театральне мистецтво в Україні, – розповіла жителька Кропивницького Алла Безух. – Завдяки цим зйомкам у нашому місті побувало стільки прекрасних артистів, і вдвічі приємніше, що й популярна ведуча теж зіграла в цьому серіалі».

Епізод серіалу «У минулого в боргу!», в якому зіграла ведуча «Ранку з Україною», вийде в ефірі телеканалу «Україна» в понеділок, 24 вересня, о 21:00.

У фільмі знялися актори Ольга Гришина, Олена Шилова, Дмитро Сова, Кирило Дицевич, Олександр Кобзар, Ольга Сумська, Ксенія Ніколаєва, Лариса Руснак, Анастасія Цимбалару, Михайло Гаврилов, Тамара Морозова, Ілля Алексеєв і багато інших.

Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займалася компанія Filmstream. Зйомки фільму проходили в Кропивницькому, Знам'янці, Києві та Київській області у 2018 році.

Дивіться прем’єру 16-серійного фільму «У минулого в боргу!» з понеділка по четвер о 21:00 на телеканалі «Україна».