20квітня2024

ГОЛОВНА ПОЛІТИКА Анатолій Ларін: Моє побиття – це чиєсь суто політичне замовлення

ПОЛІТИКА

Анатолій Ларін: Моє побиття – це чиєсь суто політичне замовлення

Депутат міської ради Анатолій Ларін заявляє, що метою прес-конференції Олексія Пашковського є вплив на громадську думку та органи досудового розслідування.

36292692 2020930274646583 2940645437624811520 nВикористовуючи ЗМІ, Пашковський хоче уникнути покарання за скоєне правопорушення. Ларін упевнений, що інцидент, який відбувся біля його офісу, є суто політичним замовленням.

Про це він повідомив у коментарі під час проведення засідання депутатської фракції Опозиційного блоку у міській раді.

Анатолій Ларін підкреслює, що Олексій Пашковський жодного разу не звертався з будь-яким офіційним зверненням до нього, інших членів комісії чи виконавчих органів влади, на засідання комісії не приходив. Також Ларін спростував, що був із Пашковським знайомий раніше.

«Бандитизм у будь-яких проявах є бандитизмом. Ми депутати міської ради обиралися для здійснення своєї діяльності в законний спосіб. У кожного депутата є безпосередньо своя думка. Я буду відстоювати кожну власну думку відповідно до норм закону. Засіб впливу насильства та тиску є недопустимим», - говорить Анатолій Ларін. 

Нагадаємо, у неділю, 24 червня, депутат міської ради від «Опозиційного блоку» Анатолій Ларін заявив про те, що йому нанесли тілесні ушкодження біля власного офісу після чого нападники зникли на джипі Ленд-крузер. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Напередодні депутату на особистий телефонний номер приходили повідомлення з погрозами. Як пізніше з’ясувалося, нападником виявився Олексій Пашковський.