18травня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА Ще.. ЗДОРОВ'Я Сучасне медичне обладнання у Кропивницькому передали міській лікарні швидкої допомоги (ФОТО)

ЗДОРОВ'Я

Сучасне медичне обладнання у Кропивницькому передали міській лікарні швидкої допомоги (ФОТО)

685c3555 5257 4d18 86e5 aaca8054b774

Сьогодні, 13 травня, КНП «Міська лікарня швидкої медичної допомоги» отримала сучасне медичне обладнання, яке передали представники ТОВ «Вересень».

Серед переданого обладнання – 5 систем для терапії ран та розхідні матеріали до них (30 одиниць комплектів перев’язки NPWT-3-180А та 30 одиниць комплектів перев’язки NPWT-1-260B).

У планах – придбання ще кисневого концентратора.

«Ми дуже вдячні усім меценатам, у даному випадку – ТОВ «Вересень» та колективу мережі «Файно Маркет», оскільки придбання та передача обладнання відбулася максимально оперативно. І воно одразу після розпакування буде використовуватися для лікування пацієнтів закладу. Це дороговартісне обладнання, швидко отримати його було дуже складно, але всі надані апарати та пристрої дуже важливі і стануть в нагоді для хірургів. Ми на цьому не зупиняємося, інші лікарні теж будуть отримувати таке обладнання», – зауважив директор департаменту охорони здоров’я ОВА Олег Рибальченко.

За інформацією, протягом року лікарня швидкої медичної допомоги виконує близько 15 тисяч хірургічних операцій. Наразі заклад надає медичні послуги і переселенцям з інших областей, адже у цьому закладі працює найбільше лікарів хірургічного профілю, одночасно можуть працювати декілька бригад хірургів.

«Ми дякуємо благодійникам, які в такий складний для держави час роблять все для розвитку інфраструктури лікарні швидкої медичної допомоги. Це обладнання – не лише матеріальна цінність, а життя людей», – зазначив керівник лікарні швидкої медичної допомоги Руслан Іванов.

Читайте також: