16квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА Новини Ще один освітній заклад Кропивницького може похизуватися сучасним спортивним приміщенням

Новини

Ще один освітній заклад Кропивницького може похизуватися сучасним спортивним приміщенням

Програма реконструкції шкільних спортивних залів у Кропивницькому планомірно втілюється в життя.

28 4

 Сьогодні, 28 листопада,  міський голова Кропивницького Андрій Райкович та начальник управління освіти Лариса Костенко взяли участь у відкритті оновленої спортивної зали в школі «Мрія».

28 3

Приміщення для занять фізичною культурою повністю реконструювали: замінили вікна, двері, зробили спеціальне спортивне покриття, аби заняття спортом для школярів стали безпечнішими і зручнішими. Також  повністю переробили систему теплопостачання, капітально відремонтували роздягальні та туалетні кімнати.

Очільник міста передав закладу сертифікат на 10000 гривень для закупівлі спортивного обладнання, і побажав успіхів і перемог  у змаганнях найвищого рівня. 

«Я пообіцяв щороку відкривати по 5 спортивних залів, і тримаю слово. Цього року ми навіть перевиконали план, відремонтували 7 залів з метою, щоб вони служили не лише якісному проведенню уроків фізичного виховання, а ставали центрами здоров’я як для шкіл, так і для мешканців прилеглих мікрорайонів», – зауважив Андрій Райкович.

Загалом цього року спортивні зали в закладах освіти Кропивницького повністю відремонтували у школі «Мрія», школі-інтернаті «Сокіл», в ЗОШ №32.

А у ЗОШ №№9, 18, 1 та 12 ремонтні роботи перебувають на завершальній стадії.

28 5

http://www.kr-rada.gov.ua