19квітня2024

ГОЛОВНА Новини В обласному центрі затримали ймовірних наркоманів: один з них – підліток

Новини

В обласному центрі затримали ймовірних наркоманів: один з них – підліток

15 21Минулих вихідних у Кропивницькому поліцейські роти тактико-оперативного реагування (ТОР) та патрульні виявили, ймовірно, наркотичні речовини у 4-х громадян, один з яких – підліток.

Про це повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.

13 жовтня по вулиці Академіка Корольова ТОРівці під час поверхневої перевірки у 33-річного чоловіка вилучили поліетиленовий пакетик з кристалічною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну, ампули з розчином для ін'єкцій та шприц.

На питання, що знаходиться в пакетику громадянин відповів, що це "метадон" для власного вживання.

Інший випадок стався по вулиці Пашутинська. Під час розпивання спиртних напоїв два чоловіки, побачивши поліцейських, раптово почали втікати. Наздогнавши правопорушників, охоронці порядку встановили осіб та виявили у одного із них паперовий згорток з невідомою речовиною рослинного походження.

Увесь час затриманий поводив себе агресивно та не міг пояснити, де взяв, ймовірно, наркотичні речовини. У результаті ТОРівці одягли на правопорушника кайданки та склали відповідні адмінматеріали.

Також патрульні провели поверхневу перевірку 16-річного юнакапо вулиці Поповича, під час якої виявили паперовий згорток з речовиною рослинного походження.

У всіх випадках охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу для з’ясування всіх обставин.

Згідно закону за такі дії передбачена санкція статті 309 за ч.1 ККУ (незаконне зберігання наркотичних речовин), яка передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.