20квітня2024

ГОЛОВНА АНОНСИ Волю – Стерненку: кропивничан закликають долучитися до акції протесту

АНОНСИ

Волю – Стерненку: кропивничан закликають долучитися до акції протесту

153506238 2377371602397218 5591305905250295809 o

Сьогодні, 23 лютого, прихильники блогера Сергія Стерненка, якого одеський суд засудив до понад семи років позбавлення волі, збираються  провести акцію протесту біля будівлі Офісу президента на вулиці Банковій у центрі Києва.

Водночас кропивницькі активісти вирішили підтримати акцію.

Зібратися планують на площі Героїв Майдану о 18:30.

"Представникам «п'ятої колони», щодо яких впроваджено санкції за фінансування тероризму, не пред'явлено підозру і не обрано запобіжний захід. Натомість українського патріота Сергія Стерненка засудили до семи років ув'язнення. За що? Насправді за те, що захищав Одесу від прокремлівської агентури і протидіяв планам із створення Новоросії.

Це не просто вибіркове правосуддя. Ознакою часу стали переслідування патріотів, волонтерів, ветеранів. Це — наслідок впливу команди Януковича-Портнова на правоохоронні органи і суди, які особисто Зеленський надав їм в оренду. Тому сьогоднішнє рішення і стало можливим.

Вимагаємо від Зеленського усунути вплив «п'ятої колони» на ДБР, прокуратуру та суди, для чого в першу чергу — очистити Офіс Президента від портновських посіпак. А Верховна Рада має негайно ухвалити ініційовану нами постанову про припинення політичних репресій щодо ветеранів, добровольців, волонтерів і усіх патріотів. Рівно як і ініційований нами законопроект про відповідальність за колабораціонізм", – йдеться на сторінці у фейсбуці пятого президента України Петра Прошенка.

Організатор місцевої акції:  Рух Опору Капітуляції - Кропивницький.

Довідково: У соцмережах вже створили хештег #ВолюСтерненку.