19квітня2024

ГОЛОВНА АНОНСИ Юрій Андрухович виконає обіцянку і знову завітає до Кропивницького

АНОНСИ

Юрій Андрухович виконає обіцянку і знову завітає до Кропивницького

36892185 2030372940625486 3477086526477697024 n

13 вересня кропивничани вкотре матимуть нагоду поспілкуватися вживу з українським письменником,  поетом,  перекладачем, есеїстом та музикантом Юрієм Андруховичем.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці інформує організатор та модератор заходів, викладач ЦДПУ імені В. Винниченка Олександр Ратушняк.

«Менше місяця залишається до мегацікавезної події: 13 вересня у клубі «Провокатор» – постджазова психоделія у виконанні Юрія Андруховича спільно із польським гуртом «КАРБІДО»! Саксофон (Томаш Сікора), бас-гітара (Марек Отвіновський) і барабани (Ігор Гнидін) у живому виконанні. Це творчий музично-поетичний експеримент за поетичним циклом Юрія Андруховича «Літографії старого Станіслава». Цієї осени він мандрує Україною, відвідає 9 міст, у тому числі й Кропивницький! А все завдяки вам, тим, хто прийшов у квітні до театрі ім. Кропивницького на зустріч із письменником Ю.Андруховичем (глядачів тоді набрався повен зал). Після такого прийому Андрухович пообіцяв, що не проминатиме наше місто! І дотримує обіцянки», – йдеться в повідомленні.

Квитки на захід уже продають у касі "Порталу". Також їх можна замовити в пана Ратушняка.