24квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Жителі Кіровоградщини накопичили на бонусних рахунках понад мільйон гривень

ЕКОНОМІКА

Жителі Кіровоградщини накопичили на бонусних рахунках понад мільйон гривень

Понад 1,2 мільйона гривень накопичили на власних бонусних рахунках жителі області, купуючи товари в торговельних  точках-партнерах програми "Бонус Плюс" ПриватБанку.

c2e29af93bb61449181e3fb2ba4cfcc2b0a17cddКожна покупка, за яку кропивничани розраховуються картками банку,  приносить винагороду. Як свідчить статистика, понад 43 % пос-терміналів ПриватБанку на Кіровоградщині активно працюють по програмі “Бонус Плюс”, надаючи можливість клієнтам заробляти на покупках.

"Ми чудово розуміємо, що розвиток та розширення бізнесу можливе лише у тому випадку використання та застосування сучасних  інноваційних важелів, – ділиться враженнями директор магазину “Kids Market” Яна Кучер, – ПриватБанк надає їх нам і абсолютно безкоштовно.  Це чудово, адже на власні розробки та втілення різних програм потрібен час та значні капіталовкладення. ПриватБанк ділиться з нами не лише своїми найсучаснішими програмами, але й клієнтами”. 

“Бонус Плюс” – це програма, завдяки якій кожен клієнт ПриватБанку отримує бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок, які можна знову витрачати. Слід лише розраховуватися карткою ПриватБанку в торгових точках-партнерах програми "Бонус Плюс". Бонуси накопичуються на окремому рахунку, який називається бонусним. Витрачати накопичені “бонусні кошти” можна сплачуючи покупки чи послуги з бонусного рахунку по карті ПриватБанку. Для цього при оплаті картою слід попросити касира оплатити покупку з бонусного рахунку. Доступ до бонусного рахунку автоматично відкритий через будь-яку картку ПриватБанку. Контролювати кількість накопичених і витрачених бонусів можна в банкоматі, в Приват24 чи у спеціальному мобільному додатку. 

“Усе більше кіровоградських підприємців  долучаються до нових технологічних програм ПриватБанку, – розповідає керівник напрямку Бонус Плюс Кіровоградської філії ПриватБанку Олена Копієвська..– Ми пропонуємо нашим клієнтам найсучасніші та найтехнологічніші пропозиції, які відкривають бізнесу нові можливості збільшення клієнтопотоку, а відповідно і товарообігу”. 

Анжела Дзінзюра