25квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Дорожники Кіровоградщини – у трійці лідерів

ЕКОНОМІКА

Дорожники Кіровоградщини – у трійці лідерів

За темпами виконання запланованих ремонтних робіт Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області увійшла до трійки лідерів по Україні.

19 2835
"Це було не легко, але ми наполегливо працювали з ранньої весни, аби зробити якомога швидше і якомога більше. Будівельний сезон розпочали з того, що продовжили ремонтувати розпочаті минулого року об’єкти. І ось, за крок до завершення сезону ми намагаємося встигнути закінчити роботи на нових. Нагадаю, що основні сили направляємо на завершення ремонту дороги М-04 Знам’янка-Луганск-Ізварине та на ремонт Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв, яка чекала цього дуже багато років. Але окрім цих двох напрямків ми працюємо по багатьох фронтах, які не такі помітні, втім не менш важливі", – відзначає начальник Служби Вадим Коюденко.

У рамках децентралізації частина доріг загального користування перейшла на утримання Кіровоградської ОДА, у власності Служби залишилися тільки дороги територіального та державного значення.

Так станом на сьогодні, Служба відповідає за 2037,8 км доріг загального користування державного значення, в тому числі:
 - міжнародних – 396,5 км, національних – 348,5 км, регіональних – 66,2 км, територіальних – 1226,6 км., у тому числі, 38 км дороги М-05 Київ-Одеса, які нещодавно перейшли від Черкаської служби автодоріг.