19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА У кропивницьких магазинах за товари можна розраховуватися протягом трьох місяців

ЕКОНОМІКА

У кропивницьких магазинах за товари можна розраховуватися протягом трьох місяців

ПриватБанк та магазин “Планета годинників і подарунків” стали партнерами. Віднедавна  магазин долучився до програми “Оплата частинами” та Дисконтного Клубу ПриватБанк VIP.

10

У магазині “Планета годинників і подарунків”, що у Кропивницькому, кожен знайде подарунок: картини, статуетки, ікони, унікальний скляний посуд, настінні годинники, декоративні глобуси, елітні ручки відомих брендів. Всіх вразить різноманітність марок наручних годинників серед яких: Pierre Lannier, Royal London, Police, Michel Renee, Casio, Timex тощо. А власники преміальних карток ПриватБанку ще й отримають  знижки до 5 %, повідомили в прес-слудбі установи. 

Крім того, всі клієнти ПриватБанку мають можливість придбати будь-який товар уже сьогодні, а оплачувати згодом і рівними частинами: протягом наступних 3 місяців – без прихованих комісій і з відсотковою ставкою лише 0,01%. Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. 

“Понад 400 магазинів Кіровоградщини активно співпрацюють з нами за програмами “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка”.  Ці унікальні  програми дозволяють будь-якому клієнту, у якого є картка ПриватБанку,  оплатити в момент покупки не всю вартість покупки, а лише її частину. Решта суми розбивається рівними частинами на декілька місяців”, розповідає керівник напрямку розвитку програм лояльності Кіровоградської філії ПриватБанкуОлена Копієвська.