25квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА На Кіровоградщині аграріям презентували вигідні фінансові інструменти

ЕКОНОМІКА

На Кіровоградщині аграріям презентували вигідні фінансові інструменти

ПриватБанк презентував ВАУ-пропозиції аграріям регіону під час роботи науково-практичного семінару, організованого департаментом агропромислового розвитку Кіровоградської обласної державної адміністрації на базі Інституту сільського господарства Національної академії аграрних наук України. 

IMG f36427e12342d168ac10af6ee21a2d20 V

Будь-який успішний бізнес потребує виваженого підходу, наукового підґрунтя, а головне - дешевих ресурсів для їх впровадження.  Аби комплекс весняно-польових робіт аграріїв Кіровоградщини завершився врожайними осінньо-польовими – спеціалісти ПриватБанку презентували аграріям найвигідніші фінансові інструменти, які допоможуть в успішному веденні бізнесу, поінформували у відомчій прес-службі . 

“Сьогодні ПриватБанк пропонує  цікаві та доступні продукти для клієнтів середнього та малого агробізнесу,  Крім державних програм компенсації аграріям, що надають змогу отримати дешеві кредити від 1% річних, ПриватБанк пропонує беззаставні кредити з адаптованим графіком погашення, з кредитними канікулами до 270 днів. Саме ПриватБанк пропонує і найвигідніші кредити для придбання сільськогосподарської техніки з державною компенсацією на купівлю у вітчизняних виробників та можливістю оформлення здешевленого кредиту на техніку імпортного виробництва. Крім того, тільки у нас можна придбати легкові авто у лізинг з відсотковою ставкою від 0,01%. Повірте, дешевше не буває!”, – зазначає керівник напрямку по активних операціях МСБ Кіровоградської філії ПриватБанку Яна Дейкун.

“ПриватБанк є справжнім лідером із виплати державних компенсацій на Кіровоградщині. Майже 70% усіх виплачених агрокомпенсацій пройшли саме через цей державний банк.  І що найбільш суттєво - ПриватБанк виплатив державні компенсації за всіма поданими заявками, жодна з яких не була повернута. Я підтверджую кожне слово банкірів і щодо найвигідніших фінансових пропозицій, що перевірено і підтвердженого не одним аграрієм регіону”, –  зауважив директор департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА Сергій Коренюк.

ПриватБанк пропонує повний комплекс рішень для агробізнесу від придбання техніки в лізинг до гарантованих платежів. Найпопулярніші пропозиції - беззаставні кредити: “АгроКУБ” з адаптованим графіком погашення та “Кредитний ліміт” з кредитними канікулами для аграріїв до 270 днів. Популярності проекти набрали як завдяки швидкості отримання коштів – буквально кілька днів, і адаптації умов спеціально для зручності аграріїв, так і здешевлення фінансування. Якщо минулого року відсоток кредитування за програмою "КУБ" було знижено з 2 до 1,8%, то вже з 1 лютого нинішнього року клієнти банку платять перші шість місяців за кредитною ставкою 1,8%, а інші шість місяців - лише 1,6%.

Кредитна лінія «Агросезон» – це можливість для агробізнесу вирішити питання фінансування поточного сільгоспциклу, а також забезпечити ефективний розвиток підприємства. При цьому погашення проходить за гнучким графіком з урахуванням сезонності. Важливо, що кредитування надається «живими» грошима й при цьому є можливість придбати агрокомпоненти дешевше за рахунок збільшення обсягу закупівель і знижок від постачальників – галузевих партнерів банку. 

Цього року в разі придбання в кредит агротехніки в ПриватБанку діють програми державної компенсації від 25 до 40% вартості техніки або обладнання українського виробництва. Додатково для фермерів із виручкою до 20 млн грн на рік діють програми компенсації відсотків за кредитами (“АгроКУБ”, кредитні лінії, кредити на купівлю будь-якої техніки, у тому числі імпортного виробництва), за умовами яких позичальник платить ставку від 1% річних. Детальніше про програми компенсацій для агробізнесу можна дізнатися на agro.pb.ua