23квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Андрій Райкович пообіцяв до кінця року реконструювати арку та ЦНАП і вручити ордери на півсотні квартир

ЕКОНОМІКА

Андрій Райкович пообіцяв до кінця року реконструювати арку та ЦНАП і вручити ордери на півсотні квартир

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович прозвітував перед керівником області Сергієм Кузьменком.

Очільника міста під час звіту підтримали його заступники Олександр Мосін, Наталія Дзюба, Олександр Вергун та всі керівники виконавчих органів міської ради Кропивницького.

Андрій Райкович представив пріоритети, які влада націлена виконувати у 2019 році.

Міська влада Кропивницького має твердий намір цьогоріч завершити реконструкцію арки. Тут, за словами очільника міста, не обійдеться без державної підтримки. Адже для продовження робіт необхідно зупинити рух потягів через Кропивницький, а «Укрзалізниця» поки гальмує роботи, бо не дає дозволу на зміни у схемах руху.

У 2019 році  завершать також реконструкцію міського ЦНАПу у форматі «Прозорий офіс», повідомив Андрій Райкович. Його планують здати в експлуатацію вже восени. Тут, в одному місці, кропивничани зможуть отримувати понад три сотні послуг.

"Уперше за 30 років ми збудували у Кропивницькому житлову багатоповерхівкуУ травні вже плануємо прийняти нове житло в експлуатацію. За цей час будівельники встигнуть нанести останні штрихи: пофарбувати будинок та виконати благоустрій території", – наголосив Андрій Райкович.

Власне житло отримають понад 50 сімей, що роками очікували його у квартирній черзі.