25квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Мінус 10 тисяч квадратних метрів: на Кіровоградщині триває боротьба з ямковістю на дорогах

ЕКОНОМІКА

Мінус 10 тисяч квадратних метрів: на Кіровоградщині триває боротьба з ямковістю на дорогах

10 987

На замовлення Служби автомобільних доріг триває аварійний дрібний ремонт на всіх дорогах загального користування державного значення.

3 4567

Щоденно на ремонти виходять до 25 робочих бригад підрядних організацій, інформує прес-служба САД у Кіровоградській області.

За звітний період, з 11 по 15 березня включно, дорожники відпрацювали майже 26 кілометрів і полагодили на них 9 984,4 м2 вибоїн та тріщин. Лагодять гарячим асфальтобетоном, який виготовляють власні заводи підрядників – ДП «Кіровоградський облавтодор» та ТОВ ШРБУ-48.

Окрім аварійного ремонту в Кіровоградській області розпочався, а точніше триває і поточний середній ремонт дороги на Миколаїв. До кінця року САД планує повністю завершити і здати в експлуатацію відрізок від Кропивницького до Бобринця.

Довідково:  ямковий ремонт – це світова практика, що покликана зберегти дорожнє полотно «до кращих часів» і забезпечити безперебійний та безаварійний проїзд автотранспорту. Виконується він за кошти експлуатаційного утримання автомобільних доріг та штучних споруд.