24квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА У Кропивницькому за понад 30 мільйонів гривень додатково можуть відремонтувати кілька вулиць

ЕКОНОМІКА

У Кропивницькому за понад 30 мільйонів гривень додатково можуть відремонтувати кілька вулиць

Під час чергового засідання обласної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів, що їх можуть реалізувати за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, відібрали два таких.

1804190401

Учасники засідання розглянули та оцінили два проекти, внесені на розгляд народним депутатом Олександром Горбуновим. Перший передбачає капітальний ремонт дороги в місті Кропивницькому по провулку Об'їзному, вулицях Харківській, Степана Разіна. Другий – поточний ремонт ще однієї дороги в обласному центрі по вулиці Полтавській. Кошторисна вартість обох об’єктів разом – понад 31 мільйон гривень, співфінансування – з міського бюджету Кропивницького.

Обидва проекти можуть реалізувати вже в нинішньому році.

Комісія також оцінила інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку, які можуть бути реалізовані в області за кошти ДФРР у 2020 році.

Довідково: для Кіровоградської області на реалізацію проектів з ДФРР передбачено понад 137 мільйонів 813 тисяч гривень. Перехідні об’єкти фінансуватимуться на понад 71 мільйон 434 тисячі гривень. Сума для розподілу на нові об’єкти становить понад 57 мільйонів 395 тисяч гривень. Також є резерв у сумі майже 9 мільйонів гривень на фінансування проектів громадського бюджету.