27квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА На Кіровоградщині колишня безробітна відкрила масажний кабінет

ЕКОНОМІКА

На Кіровоградщині колишня безробітна відкрила масажний кабінет

Віднедавна у центрі Новомиргорода відкрився масажний кабінет. Світлана Тиран має понад 20 років стажу у медичній сфері, надає послуги масажу дорослим та дітям.

190422 1410Після скорочення штатної чисельності працівників, Світлана залишилася без роботи. Саме тому і звернулася до Новомиргородської районної філії обласного центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні. На момент звернення підходящої роботи не було, проте сидіти без діла жінка не хотіла й не змогла, зазначила провідний фахівець з питань зайнятості Новомиргородської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Вікторія Удовіцька.

Втрата роботи та життєві труднощі стали поштовхом для здобуття нових навичок, а саме опанування знань у сфері масажних послуг. 

«У сучасної людини усе частіше виникає потреба в масажних процедурах. Тривале сидіння за комп'ютером у статичній позі, малорухомий спосіб життя та стреси провокують у людей проблеми з опорно-руховим апаратом, та змушують шукати відповідну кваліфіковану допомогу. Маючи медичну освіту я зрозуміла, що основні техніки та стилі масажу я опаную без проблем. Так і сталося», – розповіла Світлана.

Захистивши бізнес-план, жінка отримала одноразову допомогу з безробіття для відкриття власної справи. Своїм прикладом Світлана мотивує інших безробітних та наголошує: «Все починається з малого, і беручись до справи із завзяттям, можна досягти поставленої мети».

Нині Світлана Тиран тільки починає власний шлях підприємця, проте вже має авторитет серед жителів району. Вона задоволена тим, що її мрія мати власну справу здійснилася та, що найголовніше – це приносить їй не лише моральне задоволення та стабільний прибуток, а й можливість своєю працею приносити користь людям.