29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Аудитори Кіровоградщини забезпечили відшкодування втрат на понад 5 мільйонів гривень

ЕКОНОМІКА

Аудитори Кіровоградщини забезпечили відшкодування втрат на понад 5 мільйонів гривень

Фахівці управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області впродовж січня-квітня нинішнього року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на 5,8 мільйона гривень.

statisticaЗа вчинені фінансові порушення 23 посадовіих осіб притягнули до адміністративної відповідальності, 13 – до дисциплінарної та матеріальної, повідомили в прес-службі управління..

До установ, у яких виявлено порушення, застосували 11 заходів впливу: у 5 випадках зупинили операції з бюджетними коштами, у одному – зменшили бюджетні асигнування, у 5 – попередили про неналежне виконання бюджетного законодавства з вимогою щодо усунення порушення на майже 4,4 мільйона гривень.

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю керівники місцевих органів влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій прийняли  22 управлінські рішення та врахували 17 пропозицій за підсумками державних фінансових аудитів. 

На розгляд правоохоронним органам передали 8 матеріалів заходів державного фінансового контролю, за результатами розгляду яких розпочато  досудове розслідування.