19квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Кіровоградтепло надає інформацію своїм споживачам виключно електронною поштою

ЕКОНОМІКА

Кіровоградтепло надає інформацію своїм споживачам виключно електронною поштою

big big IMG 7771 1

У ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» звертаються до абонентів із проханням проводити розрахунки за спожиті послуги теплопостачання на розрахунковий рахунок підприємства 2603810432658 (МФО 323475, ЄДРПОУ 33142568) через будь-які банківські установи.

Інформація про це міститься на сайті підприємства.

"У зв’язку із недопуском КП «Теплоенергетик» представника абонентної служби ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» до абонентного відділу підприємства, який розташований за адресою: вул. С. Гришина, 23/16 у м. Кропивницькому, повідомляємо, що у разі необхідності здійснення перерахунків, видачі довідок про стан розрахунків чи отримання іншої інформації, абонентам підприємства необхідно направити на електронну пошту ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» відповідне звернення із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові власника квартири, номера особового рахунку, адреси та заявленої вимоги.

Зазначені звернення просимо направляти на електронну пошту ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА»: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..", – йднться в повідомленні.