02травня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА На Жадова у Кропивницькому асфальтне покриття відновлять за рахунок підприємства-підрядника

ЕКОНОМІКА

На Жадова у Кропивницькому асфальтне покриття відновлять за рахунок підприємства-підрядника

Секретар міської ради, депутат від виборчого округу №1 у Кропивницькому Андрій Табалов проінспектував роботу відремонтованого ліфта в одному з під’їздів будинку №30 по вулиці Жадова.

20256 368x264 2Після 26 років експлуатації підйомник вийшов з ладу, але коштів у міському бюджеті на його ремонт передбачено не було. По допомогу мешканці багатоповерхівки звернулись до свого депутата Андрія Табалова, і менше, ніж за тиждень, роботу підйомника було відновлено, інформує прес-служба міської ради

"Після мого звернення до керівництва підрядної організації, що виконує відповідні види робіт, нам пішли назустріч і відремонтували ліфт своїм коштом. Я пообіцяв, що гроші у бюджеті міста ми віднайдем, а я завжди дотримуюсь своїх обіцянок. Головне, що ліфт працює, рухається плавно та безшумно. Мешканці задоволені, бо тепер стало безпечно і комфортно користуватись підйомником", – зазначив  Андрій Табалов.

20255 368x264 2На цьому інспекція не завершилася.

На прибудинковій території біля цього ж будинку декілька років тому було відновлено асфальтне покриття, але на ньому з’явились ями. Андрій Табалов уже мав розмову з керівником підприємства-підрядника і запевнив мешканців багатоповерхівки, що найближчим часом недоліки усунуть.