20квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Кропивницьке підприємство потребує понад два десятки працівників на високооплачувані посади

ЕКОНОМІКА

Кропивницьке підприємство потребує понад два десятки працівників на високооплачувані посади

19506 w 647

Група підприємств «Гідросила» – один із найпотужніших виробників гідравлічних силових машин і компонентів гідросистем у східній Європі.

На сьогодні «Гідросила ГРУП» потребує понад 20 фахівців за посадами менеджер із збуту, бухгалтер-ревізор, заточувальник, контролер верстатних і слюсарних робіт, налагоджувальник верстатів і маніпуляторів з програмним керуванням, оператор верстатів з програмним керуванням (3 вакансії), верстатник широкого профілю (3 вакансії), електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, електромонтер-релейник, ливарник металів та сплавів, зуборізальник (2 вакансії), налагоджувальник контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, слюсар-ремонтник (2 вакансії), вантажник.

Роботодавець

Посада

Заробітна плата

Завдання та обов'язки

АТ «Гідросила»

Заточувальник

5 розряду

6900,00

Заточування зуборізального інструменту (шевера, довб'яки) на спеціальних заточувальних верстатах, їх наладка з виконанням необхідних математичних розрахунків. Стаж роботи за професією від 1 року. На термін дії договору

АТ «Гідросила»

контролер верстатних і слюсарних робіт 5 розряду 

5 800,00

Контроль якості продукції, що виготовлюється. Можливо працювати у 2 зміни. Знання ПК: Mісrosoft Word, Microsoft Excel. Без вимог до стажу роботи. На термін дії договору. Бажано за спеціальністю машинобудування

ПрАТ «Гідросила Лєда»

налагоджувальник верстатів і маніпуляторів з програмним керуванням

8 000,00

Налагоджує на холостому ходу та в робочому режимі механічні та електромеханічні пристрої верстатів з ПК для оброблення простих та середньої складності деталей, установлює технологічну послідовність оброблення, підбирає різальний, контрольно-вимірювальний інструмент і пристрої за технологічною картою, установлює і заміняє пристрої та інструмент, перевіряє і контролює індикаторами правильність установлення пристроїв і інструменту в системі координат, налагоджує пробні деталі та здає їх до ВТК. Стаж від 1 р.

АТ «Гідросила»

оператор верстатів з програмним керуванням

 2 розряду

7 000,00

(для висококваліфікованих робітників розмір заробітної плати значно перевищує вказаний)

Веде процес оброблення з пульта керування деталей з великою кількістю переходів на верстатах з програмним керуванням з застосуванням охолоджувальної рідини. Контролює оброблення поверхонь деталей контрольно-вимірювальними приладами і інструментом. Без вимог до стажу роботи. Графік роботи - 2 дні робочі зміни по 12 годин (1 зміна с 7.30 до 19.30; 2 зміна с 19.30 до 7.30), 2 дні вихідних при 40-годинному робочому тижні. На термін дії договору.

АТ «Гідросила»

верстатник широкого профілю

2 розряду

6000,00

(для висококваліфікованих робітників розмір заробітної плати значно перевищує вказаний)

Виконувати обробку деталей з металу на токарних, фрезерних, свердлильних, шліфувальних верстатах з застосуванням охолоджувальної рідини. контролювати оброблення поверхонь деталей контрольно-вимірювальними приладами і інструментом. Працювати у 3 зміни: 1 зміна з 7-30 до 16-00, 2 зміна: з 16-00 до 00-20, 3 зміна: з 00-20 до 7-30. Без вимог до стажу роботи.  На термін дії договору.

АТ «Гідросила»

електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування 4 розряду

6700,00

(для висококваліфікованих робітників розмір заробітної плати значно перевищує вказаний)

Ремонт, монтаж, демонтаж і регулювання електричного обладнання, агрегатів і машин. Вміння читати електричні схеми. Стаж роботи за професією від 1 року. Наявність допуску для роботи під високою напругою. На термін дії договору.

АТ «Гідросила»

електромонтер-релейник 6 розряду

7400,00

Проводить випробування, перевірку і настройку релейних захистів різних типів, що застосовуються на підстанціях. Повинен знати основні принципи побудови систем захисту, основи електротехніки, правила охорони праці. Наявність 4 групи допуску для роботи під високою напругою до і вище 1000 в. Стаж роботи за професією електромонтера-релейника 4-5 розряду від 1 року. На термін дії договору.

АТ «Гідросила»

ливарник металів та сплавів 3 розряду

11 500,00

(для висококваліфікованих робітників розмір заробітної плати значно перевищує вказаний)

Лиття простих та середньої складності деталей в кокіль або форму. Стеження за ходом плавлення. Забезпечення нормального ходу плавлення, виготовлення виливок високої якості. Точна координація рухів, швидкість реакції, стійкість до високих температур навколишнього повітря. .  Графік роботи - 2 дні робочі зміни по 12 годин (1 зміна с 7.30 до 19.30; 2 зміна с 19.30 до 7.30), 2 дні вихідних при 40-годинному робочому тижні.Без вимог до стажу роботи.

АТ «Гідросила»

Зуборізальник

3 розряду

6000,00

Нарізати зовнішні та внутрішні зуби циліндричних та конічних шестерень, зубчастих коліс методом фрезерування, довбання, копіювання та обкатування на однотипних зуборізних верстатах.

Графік роботи - 2 дні робочі зміни по 12 годин (1 зміна с 7.30 до 19.30; 2 зміна с 19.30 до 7.30), 2 дні вихідних при 40-годинному робочому тижні.На термін дії договору.

АТ «Гідросила»

налагоджувальник контрольно-вимірювальних приладів та автоматики

5 розряду

6100,00

Ремонт та обслуговування вимірювального, електронного та електричного обладнання. Володіння персональним комп'ютером на рівні користувача. Стаж роботи за професією від 1 року або наявність стажу роботи електромонтером з ремонту та обслуговування електроустаткування. На термін дії договору.

АТ «Гідросила»

слюсар-ремонтник

4 розряду

6700,00 для висококваліфікованих робітників розмір заробітної плати значно перевищує вказаний

Виконувати ремонт, монтаж, демонтаж, випробування, регулювання і налагодження складного ремонту устаткування, агрегатів металообробних верстатів. Повинен знати технологічний процес ремонту складання і монтажу устаткування, вміти користуватися звичайним слюсарним та спеціальним інструментом, пристосуваннями та приладами. Проводити контрольні, кріпильні, складальні, розбірні та інші операції. Стаж роботи за професією від 1 року. На термін дії договору. Можливо працювати у 3 зміни.

ПрАТ «Торговий дім «Гідросила»

бухгалтер-ревізор

від 8 000,00

Обов'язки: Здійснює відповідно до чинних інструкцій і положень планові і за спеціальними завданнями документальні ревізії господарсько-фінансової діяльності підприємств; Своєчасно оформлює результати ревізії і подає їх до керівництва для вживання необхідних заходів; В'їжджає у відрядження.

ПрАТ «Торговий Дім «Гідросила»

вантажник

7 368,00

Обов'язки: Проведення вантажно-розвантажувальних робіт у складі готової продукції, завчасне комплектування товарно-матеріальних цінностей. Вимоги: Здоровий, фізично міцний; Посвідчення водія кат. «В»; Готовий до матеріальної відповідальності.

ПрАТ «Торговий Дім «Гідросила»

Менеджер (управитель) із збуту

від 10 000,00

Обов'язки: Організація просування і продаж гідравлічних силових машин. Вимоги: вища технічна або економічна освіта; з досвідом роботи в продажах; готовий до відряджень (інколи).

Якщо когось зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією сід звертатися до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.