29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Мешканцям Кіровоградщини пропонують навчатися у Харківському центрі профтехосвіти 

ЕКОНОМІКА

Мешканцям Кіровоградщини пропонують навчатися у Харківському центрі профтехосвіти 

3452026 2

З метою підготовки висококваліфікованих працівників цієї професії за сприяння обласного центру зайнятості, на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян за професією "токар". Курс навчання триватиме 6 місяців.

У перші дні навчання слухачі ознайомляться з основами технології, металознавства, опору матеріалів, системою допусків і посадок, принципами роботи токарного верстата і навчаться  його лагодити.

Після закінчення навчання кваліфікований токар з легкістю знайде добре оплачувану роботу в ремонтних майстернях, на механічних та машинобудівних заводах, на великих промислових підприємствах, в автомайстернях тощо.  Крім цього, опанувавши цю професія можна займатися індивідуальною трудовою діяльністю або відкрити власні майстерні та ін.

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. 

За більш детальною інформацією умови навчання слід звертатися до центрів зайнятості області.

Відділ організації професійного навчання Кіровоградського обласного центру зайнятості