19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Офіційно працевлаштовані: двоє будівельників із Кіровоградщини вирушили на роботу до Ізраїлю

ЕКОНОМІКА

Офіційно працевлаштовані: двоє будівельників із Кіровоградщини вирушили на роботу до Ізраїлю

342 83

Сьогодні, 19 вересня, у межах міждержавної угоди про тимчасове працевлаштування українців у Ізраїлі (будівельний сектор), чергова група чоловіків (98 осіб) вилетіла на офіційну роботу до Ізраїлю. 

Серед них двоє мешканців Кіровоградщини: колишні безробітні з Олександрії та Новомиргорода. Вони як мінімум рік працюватимуть у будівельній сфері Ізраїлю, повідомили в Кіровоградському обласному центрі зайнятості.

Довідково:  офіційне тимчасове працевлаштування спеціалістів будівельної галузі можливе в рамках міждержавної двосторонньої Угоди, укладеної між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль від 7 червня 2016 року (ратифікована та набула чинності 16 листопада 2016 року).

393 2832

Переваги працевлаштування:

  • Все законно

Робоча віза В/1 та контракт з роботодавцем.

Можливість працювати офіційно до 5 років.

  • Заробітна плата

Мінімальна заробітна плата – 5 600 ізраїльських шекелів за 182 годин місячної норми робочого часу.

  • Соціальний захист працівників

Українські працівники, працевлаштовані в Ізраїлі, користуються рівними правами, як і місцеві працівники відповідно до ізраїльського законодавства та Імплементаційоного протоколу, включаючи дні відпустки, лікарняний, виплати на оздоровлення та інші, що буде відображено в трудовому договорі.

  • Медичне страхування

Кадровий підрядник зобов’язаний забезпечити працівника, якого він працевлаштовує, приватним медичним страхуванням на період зайнятості.

Зазначимо, що з початку поточного року вже четверо мешканців із Кіровоградщини офіційно працевлаштувались у будівельній сфері Ізраїлю.

Подати заявку на офіційне працевлаштування у Державі Ізраїль за вакансіями арматурник, опалубник, плиточник та штукатур можна у будь-якому центрі зайнятості Кіровоградщини.

Усі деталі Ви можете дізнатись за телефонами або написавши на електронну пошту:
 ☎097 2025588
 ☎099 2025588
 ☎093 2025588
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 http://israeljobofficial.org.ua/