19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА У Кропивницькому назвуть проекти, які отримають кошти на реалізацію з «Громадського бюджету-2020»

ЕКОНОМІКА

У Кропивницькому назвуть проекти, які отримають кошти на реалізацію з «Громадського бюджету-2020»

У четвер, 10 жовтня, У Кропивницькому на координаційній раді оголосять результати «Громадського бюджету-2020», яких з нетерпінням чекають мешканці міста. Назвуть проекти, які отримають кошти на реалізацію – великі, малі й соціальні.

19 10 47

Серед проектів, які набрали понад 1400 голосів (друге місце за популярністю) – великий проект «Спортивне містечко на Жадова».

Цей проект пройшов довгий шлях – зачищення занедбаного котловану, обговорення з мешканцями мікрорайону, що тут має бути й до розробки проекту архітекторами та подання на Громадський бюджет. Тож весь мікрорайон сподівається на перемогу.

За словами заступника міського голови Андрія Паливоди, глобальних порушень протягом голосування не зафіксували. Переважна більшість голосів за проекти були віддані онлайн, а це говорить про те, що діджиталізація стає для більшості нормою. Люди ж старшого покоління голосували у ЦНАПі. Перевірка мала визначити, чи немає порушень, чи немає подвійного голосування й накрутки. Загалом за проекти, за даними сайту Громадського бюджету, жителі міста віддали 22432 голоси.