28березня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Розшукують водіїв: на Кіровоградщині потрібні близько сотні працівників автомобільного транспорту

ЕКОНОМІКА

Розшукують водіїв: на Кіровоградщині потрібні близько сотні працівників автомобільного транспорту

353 384

На Кіровоградщині бракує 91 працівника автомобільного транспорту і дорожнього господарства.

Так, роботодавці області потребують 74 працівників за професією «водій автотранспортних засобів» і готові платити на місяць до 12 тисяч гривень, повідомили у відділі організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Актуальними є вакансії для водіїв практично у всіх районах Кіровоградської області.

Вільними також наразі є вакансії для водіїв навантажувачів: 2 вакансії у Кропивницькому (заробітна плата – 7 000 грн) та одна у Малій Висці (заробітна плата – 9 144 грн).

У Кропивницькому та Знам’янці потрібні машиністи крана автомобільного із заробітною платою 6000 грн. У Олександрії та Світловодську необхідні машиністи автогрейдера (заробітна плата 6 886 грн та 6 115 грн відповідно). Крім того, у Кропивницькому потрібен машиніст автовишки та автогідропідіймача, якому роботодавець пропонує 9000 гривень на місяць. 

Також на Кіровоградщині (Долинський, Кропивницький, Світловодський райони) потрібні 4 авторемонтники (заробітна плата від 4175 до 6500 гривень).

Крім того, на Кіровоградщині потрібні дорожні робітники. ДП «Кіровоградський облавтодор» потребує 4 працівників (заробітна плата від 6 до 8 тисяч гривень), а до Філії «Знам'янський райавтодор» потрібен 1 працівник (заробітна плата – 5710 грн).

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.