20квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА На Кіровоградщині встановили пів сотні POS-терміналів у ЦНАПах

ЕКОНОМІКА

На Кіровоградщині встановили пів сотні POS-терміналів у ЦНАПах

POS terminalМайже пів сотні POS-терміналів ПриватБанку встановлено в ЦНАПах Кіровоградщини, що надає можливість оплачувати адміністративні послуги безпосередньо на місці їх отримання.  

“Ми завжди дбаємо не лише про зручність отримання адміністративних послуг, але й про зручність здійснення оплат. Встановлення POS-терміналів у ЦНАПах надають можливість оплатити будь-яку адміністративну послугу не відходячи від адміністратора”, –  розповідає начальник управління адміністративних послуг, координатор центру надання адміністративних послуг Кропивницького Антон Шевченко.

Сучасні  платіжні термінали ПриватБанку дають можливість навіть бюджетним та неприбутковим організаціям значно спрощувати процедуру оплати послуг. Сьогодні термінали ПриватБанку активно працюють у багатьох бюжетних установах: у районних підрозділах ДРАЦС і ЦНАП, відділах у відділах роботи з клієнтами ОКВП “Дніпро-Кіровоград”, в органах державної виконавчої служби, дитячих садках та лікарнях, санепідемстанціях, райдержадміністраціях, сільських радах тощо. Банківські послуги мають бути простими, доступними і зручними.

Понад сотня бюджетних установ та організацій Кіровоградщини вже встановили платіжні термінали ПриватБанку аби здійснення розрахунків проходило безпосередньо під час роботи з громадянами, в місцях отримання послуг.

З початку року через мережу POS-терміналів ПриватБанку на Кіровоградщині, яка налічує  4200 одиниць, було здійснено платежів на понад 2,5 млрд грн.