20квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Що означають нові зміни у головному фінансовому документі Кропивницького

ЕКОНОМІКА

Що означають нові зміни у головному фінансовому документі Кропивницького

20 3Міська рада Кропивницького внесла зміни до бюджету міста на 2019 рік.

Підставою для цього стали збільшення доходів міського бюджету і виділення додаткової субвенції.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

Відповідно до прийнятого рішення, головному управлінню житлово-комунального господарства додатково виділено 30,6 мільйона гривень, з яких на експлуатацію та технічне обслуговування житлового фонду буде використано 11,9 мільйона гривень, на фінансову підтримку комунальних підприємств – 12,8 мільйона та на організацію благоустрою – 6,2 мільйона гривень.

На реконструкцію будівлі для створення і функціонування ЦНАПу у форматі «Прозорий офіс» управління капітального будівництва отримає 10 мільйонів гривень.

Управлінню молоді і спорту матимуть додатково 127,4 тисячі гривень на реконструкцію будівлі міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Мешканці міста також зможуть отримати більше матеріальних допомог на дороговартісне лікування. На такі допомоги за зверненнями депутатів міської ради та за пропозиціями міського голови передбачено додатково 1,2 мільйона гривень.

За зверненнями Подільської та Фортечної районних у місті рад на оплату праці працівникам управлінь соціального захисту населення буде збільшено субвенцію районним у місті радам з бюджету міста на суму 1,9 мільйона гривень.