19квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Для реалізації бізнес-проєкту підприємство з Кіровоградщини отримало фінансову підтримку

ЕКОНОМІКА

Для реалізації бізнес-проєкту підприємство з Кіровоградщини отримало фінансову підтримку

Днями в Кіровоградській облдержадміністрації пройшло засідання Наглядової ради Регіонального фонду підтримки підприємництва в області, учасники якого розглянули заявку щодо надання фінансової допомоги суб’єкту господарювання для реалізації бізнес-проєкту.

19 11 187

Заявник – ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є», яке розвиває бізнес у Кропивницькому та в Долинській, інформує пресслужба ОДА.

Поданий проєкт передбачає підвищення продуктивності виробництва за рахунок впровадження вишивального обладнання. За словами директора ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є» Інни Чижик, підприємство планує спрямувати фінансову допомогу РФПП на придбання двох нових вишивальних машин.

19 11 188

Зазначене обладнання необхідне для оздоблення корпоративного одягу, виготовлення текстилю для ресторанів і готелів, а також подарункових виробів. У результаті реалізації бізнес-плану буде створено 10 нових робочих місць.

Після обговорення поданого заявником бізнес-плану, члени Наглядової ради РФПП вирішили надати фінансову допомогу на зворотній основі за рахунок коштів фонду для реалізації зазначеного проєкту.