18квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Чому міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства зустрівся саме з фермерами Кіровоградщини

ЕКОНОМІКА

Чому міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства зустрівся саме з фермерами Кіровоградщини

У неділю, 24 листопада у Бобринці пройшла зустріч міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофія Милованова з фермерами області.

19 11 202

На ній також був присутній і народний депутат від партії «Слуга народу» Богдан Торохтій, інформує «Наша Знам’янщина».

Під час зустрічі обговорили питання продажу землі, проблему рейдерства та корупції в регіоні.

Аграрії донесли до представника влади свої побажання. Тимофій Милованов обіцяв зробити все можливе для того, щоб жоден фермер не постраждав у разі введення в державі ринку землі, а також запросив представників малого фермерства області для більш детального обговорення всіх проблемних питань.

«Для мене особисто якраз було вкрай важливо поговорити саме з тими людьми – для кого ми й запускаємо земельну реформу. Чому саме фермери з Бобринця – бо це люди, які зорганізувалися й стали на захист своєї власності! Моє переконання, що демократія і незалежність від авторитарної або диктаторської влади – заснована на власності! Коли людина багата, коли вона власник, тоді їй не можна нав’язати диктатуру. Вона повстане на захист», – написав міністр на своїй сторінці у фейсбуці.

Тимофій Милованов запевнив, що в планах Уряду – створити цілий ряд запобіжників задля боротьби з рейдерством.

«Вчора я побачив кілька господарств, де фермери десятками років вкладали кошти, працю та душу, а сьогодні чекають гарантій від держави, щоб це зберегти. Ні, не чекають, а самоорганізовуються захищати себе. Але також готові подивитись на те, що зробить держава для захисту прав власності. Тож, Уряд планує багато запобіжників. І це тільки початок», – наголосив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

19 11 203

Фото зі сторінки Тимофія Милованова у фейсбуці