27квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА На Кіровоградщині створять робочу групу з вивчення проблем підприємців

ЕКОНОМІКА

На Кіровоградщині створять робочу групу з вивчення проблем підприємців

21122005ico

Робоча група, покликана закумулювати найбільш актуальні проблеми мікро- та малого бізнесу для подальшого напрацювання пакету рішень на державному рівні, запрацює при ОДА.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Андрій Назаренко.

Він також зазначив, що аналогічні групи запрацюють в усіх регіонах.

«Нашу роботу з підприємцями координуватиме перший заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Юлія Свириденко. Кожен регіон має свою специфіку. Відтак у Києві матимуть розуміння повної картини. Такий крок дуже важливий для подальшого напрацювання пакету рішень на рівні Кабміну і парламенту», – пояснив Андрій Назаренко.

Очільник Кіровоградщини додав, що минулого тижня мав зустріч із представниками громадських організацій, які представляють інтереси підприємців, представниками мікро та малого бізнесу регіону.

«Моя позиція така: успішною Україна буде тоді, коли буде успішним малий і середній бізнес. Так живе вся Європа», – наголосив Андрій Назаренко на зустрічі.

Як уже повідомляли, за ініціативою Президента Володимира Зеленського держава виплачуватиме підприємцям до 8 тисяч гривень допомоги через посилення карантину.

Нагадаємо, шість тисяч ФОПів області вже подали заявки у додатку «Дія» на отримання такої допомоги.

Читайта також :В обласному центрі карантинний діалог підприємців із владою – серед першочергових питань сьогодення