29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Діловий Кропивницький: черговий позитивний крок у здобутті нових можливостей розвитку

ЕКОНОМІКА

Діловий Кропивницький: черговий позитивний крок у здобутті нових можливостей розвитку

150687747 2874591706163551 8899252705732413496 n

Кропивницький став одним із 12 міст, які отримають фінансову допомогу на реалізацію власних ідей, спрямованих на поліпшення бізнес-клімату та підтримку підприємництва, в тому числі в період пандемії.

Про це сьогодні, 15 лютого, під час апаратної наради, повідомив міський голова Андрій Райкович.

Це стало можливим, завдяки продуктивній роботі Департаменту економіки, фахівці якого, спільно з торгово-промисловою палатою підготували заявку для гранту на створення безкоштовної платформи “Діловий Кропивницький онлайн” у рамках Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі. Проєкт реалізує Німецьке товариство міжнародного співробітництва “GIZ”. В результаті наше місто стало одним із тих, де проєкт втілять в життя. Створена онлайн платформа міститиме повну актуальну інформацію про діючі підприємства, установи та організації в розрізі галузей економіки. Тривалість реалізації проєкту 6 місяців

"Це черговий позитивний крок у здобутті нашим містом нових можливостей розвитку. Минулого тижня я провів online переговори з Послом України в Туреччині. Нам також пропонується можливість налагодити стосунки з містом Чорум як побратимом", – зазначив Андрій Райкович. 

Міський голова наголосив, варто поквапитись із підготовкою презентації можливостей міста, особливо будівельних проєктів для турецьких компаній.

Читайте також: