20квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Кропивницькі комунальники відремонтували Кільцеву, на черзі – вулиця Степняка-Кравчинського (ФОТО)

ЕКОНОМІКА

Кропивницькі комунальники відремонтували Кільцеву, на черзі – вулиця Степняка-Кравчинського (ФОТО)

289458898 404715275031783 8091951934371553966 n

Тривають роботи з нанесення дорожньої розмітки на проїжджій частин транспортних магістралей у Кропивницькому.

На це звернув увагу заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради  21 червня, інформує відомча пресслужба.

Працівники КП «СМЕО» вже нанесли осьові лінії і пішохідні переходи у центральній частині міста, по вулиці Великій Перспективній від пам’ятника Ангелу – охоронцю до готелю «Турист». Планують продовження виконання робіт по вулицях Святослава Хороброго і Соборній в напрямку 101 мікрорайону.

"Прошу виконавців забезпечити нанесення якісної розмітки біля всіх закладів освіти, – зазначив Олександр Мосін. – Звертаю увагу також на комплексність і черговість в організації робіт з ремонту асфальтового покриття і нанесення розмітки: спочатку ліквідація ямковості, потім – осьові лінії і переходи".

За інформацією головного управління ЖКГ міської ради, дорожники минулого тижня продовжували ремонт асфальтового покриття на вулицях Кропивницького. Установка УЯР якраз і працювала на проїжджій частині вулиць Героїв України, Євгена Тєльнова, проспекту Університетського, тобто готували фронт робіт для нанесення розмітки.

Водночас працівники КП «Універсал 2005» гарячий асфальт укладали на дорогах Нової Балашівки: завершили вулицю Кільцеву, планують продовжувати роботи по Степняка- Кравчинського.