29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Македонія в Україні готовий до співпраці з Кіровоградщиною

ЕКОНОМІКА

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Македонія в Україні готовий до співпраці з Кіровоградщиною

03fg

Учора, 21 вересня, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Македонія в Україні.

Очільник області подякував пану Столе Змейкоскі за візит до Кіровоградщини та участь у роботі Міжнародного інвестиційного форуму Central Ukrainian ID-2017 та Міжнародної агропромислової виставки AGROEXPO-2017, інформує прес-служба ОДА.

"Для нас – це велика честь, що європейська держава приділяє увагу центру України – Кіровоградщині", – наголосив Сергій Кузьменко.

Він нагадав, що між Україною та країнами Європейського Союзу діє Угода про зону вільної торгівлі. А наявність такого документу дає можливість нашій економіці вільно працювати з європейськими партнерами, у тому числі і з Македонією. 

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки висловив зацікавленість та готовність до пошуку ефективних форм взаємодії та реалізації спільних інвестиційних проектів.