29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Сто мільйонів гривень – у малий та середній бізнес Кіровоградщини

ЕКОНОМІКА

Сто мільйонів гривень – у малий та середній бізнес Кіровоградщини

Кіровоградська філія ПриватБанку надала малому та середньому бізнесу регіону 100 млн грн кредитних коштів для підтримки та розвитку.

«Активи МСБ Кіровоградської філії  досягли рекордної відмітки в 100 мільйонів гривень. Це вперше за всю історію філії ми говоримо про таку суму «живих коштів», інвестовану у регіональний малий та середній бізнес. Це перемога малого та середнього бізнесу Кіровоградщини, які отримали змогу підняти свій бізнес на якісно новий рівень та створити нові робочі місця», – розповідає директор Кіровоградської філії ПриватБанку Ростислав Масло

173489509Банк пропонує усім підприємцям скористатись унікальними програмами «КУБ», «АгроКУБ», «ЕкоКУБ», «ТурКУБ», місією яких є відновлення економіки країни шляхом розвитку малого та середнього бізнесу, підняти підприємництво на якісно новий рівень та створити мільйони нових робочих місць для всіх українців, які бажають працювати задля себе та своєї країни.

«Уже два роки, як ми запропонували підприємцям беззаставний мікрокредит терміном на 12 місяців для розвитку та масштабування бізнесу. За цей час побачили високий попит до цього кредитного продукту, над яким продовжує працювати команда фахівців, удосконалюючи чи не щодня. Так, нещодавно ми збільшили максимальну суму кредиту з 500 000 до 1 000 000 гривень», – додає Ростислав Масло. 

Довідково: ПриватБанк допоможе аграріям отримувати компенсації за п’ятьма державними програмами. Минулого року клієнти ПриватБанку, які працюють в агробізнесі, отримали понад 70 млн грн державних компенсацій вартості техніки та обладнання. Це більше половини загальної суми компенсацій в країні. Цього ж року аграрії зможуть узяти участь вже в п’яти державних програмах, спрямованих на підтримку агробізнесу. Усі програми підтримки агробізнесу можуть працювати через кредитні програми банку.

Анжела Дзінзюра