20квітня2024

ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Родзинкою першого дня AGROEXPO-2018 стали гарбуз-велетень та найкращий коровай від аграріїв Кіровоградщини

ЕКОНОМІКА

Родзинкою першого дня AGROEXPO-2018 стали гарбуз-велетень та найкращий коровай від аграріїв Кіровоградщини

У рамках AGROEXPO-2018 в Кропивницькому розпочався традиційний «Покровський ярмарок».

27 2

Святкове містечко працюватиме до 29 вересня.

Окрім економічного, культурного і туристичного потенціалу районів Кіровоградщини, на ярмарку представлено широкий асортимент продукції фермерських господарств за ціною виробника, сувеніри та вироби мистецтва з усіх куточків України.

27 1

Відвідувачі «Покровського ярмарку» охоче  взяли участь у майстер-класах та розвагах, а також фотографувалися біля різноманітних арт-інсталяцій та селфі-зон.

Гарного настрою присутнім додали виступи народних аматорських колективів. Як завжди родзинкою ярмарку стали конкурси «Гарбуз-велетень» та «Найкращий коровай».

27 3

«Цей ярмарок – демонструє гостинність, традиції і культуру нашого краю. Кіровоградщина – хлібосольний регіон, тут живуть талановиті, красиві люди. Вдячний кожному куточку нашої області, усім районам, новоствореним об'єднаним територіальним громадам, які приїхали сюди для того, щоб презентувати традиції Кіровоградщини», –  зазначив під час заходу голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

http://www.kr-admin.gov.ua